slider image
slider image
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


فرنی زعفران

3.75
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه فرنی زعفران

برای 2 نفر

شکر

3 قاشق غذاخوری

شیرگاو

2 پیمانه

خامه

2 قاشق غذاخوری

گلاب

2 قاشق غذاخوری

زعفران (زعفران دم کرده)

2 قاشق غذاخوری

آرد برنج (یا آرد شیرینی‌پزی)

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه فرنی زعفران

مرحله 1

آرد را در شیر سرد حل کنید، بعد شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

  • وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد.

مرحله 2

در نهایت زعفران و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه کاملا باز شود.

نکته‌ها

نکات

وقتی غذا روی اجاق است خامه را اضافه نکنید چون بریده بریده می شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها