کوکوشیرین
کوکوشیرینکوکوشیرین
کوکو شیرین

کوکوشیرین

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
جوشاندن-سرخ کردن
زادگاه
قزوین

این دستور را درست کردی؟

کوکوشیرین

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مزه‌ای کاملاً ایرانی و فراتر از حد تصور! عرقیجات گیاهیِ ایرانی توی جهان زبانزده. گلاب، عرقی از گل‌های صورتی‌رنگ محمدی، وقتی با کوکوی سیب‌زمینی و زعفران همراه می‌شه، عطر و طعمی فراتر از خیال به وجود میاره. این عطر و طعم شیرین رو به زندگی‌تون اضافه کنین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه کوکو شیرین

گلاب

2 قاشق غذاخوری

زعفران (دم کرده)

3 قاشق غذاخوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

شکر

نصف پیمانه

آب

به میزان لازم

تخم مرغ

2 عدد متوسط

سیب زمینی

3 عدد متوسط

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1

سیب زمینی ها را بشویید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا در ظرفی آب بریزید، سیب ‌زمینی را در آن بپزید و پس از خنک شدن رنده کنید.

مرحله 2

در کاسه ای سیب زمینی رنده شده را  با تخم مرغ مخلوط کنید.

مرحله 3

حالا در یک تابه روغن ریخته و مواد را در آن بریزید و سرخ کنید.

مرحله 4

پس از آنکه یک طرف کوکو سرخ شد، آن را به صورت لوزی و باقلوایی در سایز بزرگ برش دهید و برگردانید، بعد طرف دیگر را سرخ کنید.

مرحله 5

شکر و آب را جداگانه روی حرارت گذاشته، پس از حل شدن شکر، گلاب و زعفران را به آن افزوده و در حین پخت کوکو روی آن بریزید تا به خوردش برود.

  • در این غذا از نمک و زردچوبه استفاده نمی شود.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. در قزوین این غذا حتما در کنار شیرین پلو سرو میشود و یکی از رسومات قزوین است.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها