slider image
slider image
چای کَرَک
چای کَرَکچای کَرَک
چای کَرَک
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان-خاورمیانه

این دستور را درست کردی؟


چای کَرَک

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه چای کَرَک

برای 2 نفر

مواد اولیه چای کَرَک

شیرگاو

1 پیمانه

هل (دانه)

4 عدد متوسط

میخک

2 عدد متوسط

چای سیاه

1 قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل

1 قاشق چای‌خوری

آب

1 پیمانه

گل محمدی (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

زعفران (دم کرده)

1 قاشق غذاخوری

دارچین (چوب )

1 عدد متوسط

طرز تهیه چای کَرَک

مرحله 1

چای سیاه، چوب دارچین، شیر، هل، زعفران دم‌کرده، زنجبیل، میخک، گل محمدی و آب را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشند. بعد صاف کرده و میل کنید.

  • برای شیرین‌کردن چای کرک می‌توانید از عسل، شیرعسل غلیظ یا شکر استفاده کنید.


نکته‌ها

  1. بهتر است دانه هل را از وسط باز کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها