چای کَرَک
چای کَرَکچای کَرَک
چای کَرَک

چای کَرَک

5
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان-خاورمیانه

این دستور را درست کردی؟


چای کَرَک

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

چای کَرَک، چایی عربی و بسیار شبیه چای ماسالاست؛ نوشیدنی‌ای گرمِ مقوی و انرژی‌زاست و به‌راحتی ضعف بدنی رو رفع می‌کنه و توی پیشگیری از سرماخوردگی مؤثره. شما اصلاً آمیزۀ هل، دارچین، زعفران، زنجبیل، میخک، گل‌محمدی، شیر و چای رو تصور کنین. هیچ راهی برای بهونه‌آوردن نمی‌ذاره! از نوشیدنِ این چای زردرنگ لذت ببرین.

مواد اولیه چای کَرَک

برای 2 نفر

مواد اولیه چای کَرَک

شیرگاو

1 پیمانه

هل (دانه)

4 عدد متوسط

میخک

2 عدد متوسط

چای سیاه

1 قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل

1 قاشق چای‌خوری

آب

1 پیمانه

گل محمدی (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

زعفران (دم کرده)

1 قاشق غذاخوری

دارچین (چوب )

1 عدد متوسط

طرز تهیه چای کَرَک

مرحله 1

چای سیاه، چوب دارچین، شیر، هل، زعفران دم‌کرده، زنجبیل، میخک، گل محمدی و آب را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشند. بعد صاف کرده و میل کنید.

  • برای شیرین‌کردن چای کرک می‌توانید از عسل، شیرعسل غلیظ یا شکر استفاده کنید.


نکته‌ها

  1. بهتر است دانه هل را از وسط باز کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

محسن محمدی

5

عالیه

۲:۰۶۲۲ خرداد ۱۴۰۳

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها