slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن
زادگاه
هندوستان-کرمانشاه

این دستور را درست کردی؟


کوفته کاری

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوفته کاری

برای 2 نفر

مواد اولیه کوفته کاری

گشنیز (تازه و ساطوری)

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

میخک (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

دارچین

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

300 گرم

زنجبیل تازه (رنده‌شده)

1 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

سس

پیاز

1 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

شنبلیله خشک

1 قاشق مرباخوری

آب (جوش)

3 پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

ورمیشل (خردشده)

نصف پیمانه

طرز تهیه کوفته کاری

مرحله 1

توجه داشته باشید که برای این کوفته میتوانید از سه نوع گوشت چرخ کرده استفاده کنید؛ گوشت مرغ، بوقلمون یا گوشت قرمز. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید، گشنیز را ساطوری خرد کنید و زنجبیل تازه را هم رنده کنید.

مرحله 2

گوشت چرخ شده را با پیاز، گشنیز، دارچین، زنجبیل، آرد، میخک، نمک و فلفل مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید؛ سپس روی کاسه سلفون بکشید و مواد را در یخچال بگذارید تا یک ساعت استراحت کند.

مرحله 3

تکه هایی به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید. روغن را در تابه داغ کنید و کوفته ها را با حرارت ملایم سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

برای تهیه سس، یک عدد پیاز خرد شده را در روغن تف دهید تا بلوری شود، بعد نمک، فلفل، زردچوبه و شنبلیله خشک را اضافه کنید و کمی تف دهید. روی مواد آب جوش بریزید، زمانی که سس به جوش آمد کوفته ها را آرام آرام داخل آن قرار دهید و 15 دقیقه آخر ورمیشل را اضافه کنید و بگذارید پخته شود تا سس غلیظ شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها