این دستور را درست کردی؟
کوفته کاری
مواد اولیه کوفته کاری
برای 2 نفرمواد اولیه کوفته کاری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
300 گرم
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
سس
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
3 پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
طرز تهیه کوفته کاری
مرحله 1
توجه داشته باشید که برای این کوفته میتوانید از سه نوع گوشت چرخ کرده استفاده کنید؛ گوشت مرغ، بوقلمون یا گوشت قرمز. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید، گشنیز را ساطوری خرد کنید و زنجبیل تازه را هم رنده کنید.
مرحله 2
گوشت چرخ شده را با پیاز، گشنیز، دارچین، زنجبیل، آرد، میخک، نمک و فلفل مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید؛ سپس روی کاسه سلفون بکشید و مواد را در یخچال بگذارید تا یک ساعت استراحت کند.
مرحله 3
تکه هایی به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید. روغن را در تابه داغ کنید و کوفته ها را با حرارت ملایم سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4
برای تهیه سس، یک عدد پیاز خرد شده را در روغن تف دهید تا بلوری شود، بعد نمک، فلفل، زردچوبه و شنبلیله خشک را اضافه کنید و کمی تف دهید. روی مواد آب جوش بریزید، زمانی که سس به جوش آمد کوفته ها را آرام آرام داخل آن قرار دهید و 15 دقیقه آخر ورمیشل را اضافه کنید و بگذارید پخته شود تا سس غلیظ شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها