سوپ اسپانیایی
سوپ اسپانیاییسوپ اسپانیاییسوپ اسپانیاییسوپ اسپانیایی
سوپ اسپانیایی

سوپ اسپانیایی

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
اسپانیا

این دستور را درست کردی؟


سوپ اسپانیایی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

سوپ اسپانیایی شما رو به آغوش می‌کِشه! درست شبیه اسپانیایی‌های خون‌گرم که موقع دیدن یکدیگر، با هم دست می‌دن و همدیگه رو به آغوش می‌کِشن. چشیدنِ رشته‌های ورمیشل و جوپرک، کنار هم، تجربۀ نشستن روی ساحل مدیترانه‌ست. سوپ اسپانیایی، حاویِ کربوهیدراته و با خوردنش یک روز خوش رو پُرانرژی سپری می‌کنین. اروپای غربی خوش بگذره!

مواد اولیه سوپ اسپانیایی

برای 2 نفر

مواد اولیه سوپ اسپانیایی

عصاره مرغ (یا گوشت)

1 عدد متوسط

کره

50 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

ورمیشل

نصف پیمانه

جو دو سر پرک

4 قاشق غذاخوری

جعفری (خرد شده)

1 پیمانه

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی

3 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

طرز تهیه سوپ اسپانیایی

مرحله 1

  1. گوجه و جعفری را خوب بشویید
  2. گوجه را نگینی و جعفری را ساطوری خرد کنید.

مرحله 2

در قابلمه کره بیندازید و آرد را در کره کمی تفت دهید. جوپرک را با مقداری آب جوش، در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و صبر کنید تا شروع به غل‌زدن کند. در ادامه نمک، فلفل و عصاره مرغ را هم اضافه کنید.

مرحله 3

وقتی جوپرک باز شد، گوجه را اضافه کنید. گوجه که نرم شد، رشته ورمیشل و جعفری را هم اضافه کنید (در صورت نیاز کمی آبِ جوش هم در سوپ بریزید) و بگذارید سوپ جا بیفتد.

  • قبل از سرو، کمی از غذا بچشید و نمک آن را اندازه کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک، ادویه‌جات و سبزیجات به‌صورت استاندارد تعریف شده‌ است؛ اما شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیش‌فرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات، ادویه‌جات یا استفاده از چاشنی‌های مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت غذا کم آب بود می‌توانید به آن آبِ جوش اضافه کنید.
  3. غلظت سوپ، به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیق‌تر باشد می‌توانید میزان بیشتری آب‌جوش در غذا بریزید. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 1 پیمانه آب‌جوش برای پخت موادی که به سوپ اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  4. می‌توانید برای هر 2 نفر به جای استفاده از عصاره از 1 پیمانه آبِ قلم یا آبِ مرغ استفاده کنید.
  5. پیشنهاد می‌کنیم به جای استفاده از عصاره به صورت مستقیم در غذا، ابتدا آن را پودر کرده یا در کمی آبِ داغ حل و به غذا اضافه کنید تا گلوله نشود.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها