![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/spanish-soup/spanish_soup_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/spanish-soup/spanish_soup_t_hese_tazegi.jpg)
45 دقیقه
سوپ اسپانیایی
متعادل
3.5
مواد اولیه سوپ اسپانیایی
1 عدد متوسط
50 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
4 قاشق غذاخوری
1 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
3 عدد متوسط
به میزان لازم
مرحله 1
مرحله 2
در قابلمه کره بیندازید و آرد را در کره کمی تفت دهید. جوپرک را با مقداری آب جوش، در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و صبر کنید تا شروع به غلزدن کند. در ادامه نمک، فلفل و عصاره مرغ را هم اضافه کنید.
مرحله 3
وقتی جوپرک باز شد، گوجه را اضافه کنید. گوجه که نرم شد، رشته ورمیشل و جعفری را هم اضافه کنید (در صورت نیاز کمی آبِ جوش هم در سوپ بریزید) و بگذارید سوپ جا بیفتد.
- میزان کره، نمک، ادویهجات و سبزیجات بهصورت استاندارد تعریف شده است؛ اما شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیشفرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات، ادویهجات یا استفاده از چاشنیهای مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
- اگر در هر مرحله از پخت غذا کم آب بود میتوانید به آن آبِ جوش اضافه کنید.
- غلظت سوپ، به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیقتر باشد میتوانید میزان بیشتری آبجوش در غذا بریزید. اما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 1 پیمانه آبجوش برای پخت موادی که به سوپ اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
- میتوانید برای هر 2 نفر به جای استفاده از عصاره از 1 پیمانه آبِ قلم یا آبِ مرغ استفاده کنید.
- پیشنهاد میکنیم به جای استفاده از عصاره به صورت مستقیم در غذا، ابتدا آن را پودر کرده یا در کمی آبِ داغ حل و به غذا اضافه کنید تا گلوله نشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟