این دستور را درست کردی؟
سالاد تبوله
4
معرفی
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سالاد تبوله
برای 2 نفرنعناع (ساطوری)
یکسوم پیمانه
پیازچه (ساقه)
2 عدد متوسط
نمک
نصف قاشق چایخوری
آبلیمو
3 قاشق غذاخوری
جعفری (ساطوری)
1 پیمانه
فلفل سیاه (یا قرمز)
نصف قاشق چایخوری
بلغور گندم
یکسوم پیمانه
گوجه فرنگی
1 عدد بزرگ
آب (جوش)
به میزان لازم
روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد تبوله
مرحله 1
ابتدا روی بلغور گندم آب جوش بریزید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید بلغور به مدت 1 تا 2 ساعت خیس بخورد.
- ترجیحا از بلغور ریز استفاده شود. اگر بلغور درشت بود با گوشتکوب بکوبید تا کاملا نرم شود.
مرحله 2
در این مرحله، جعفری، نعنا، پیازچه و گوجه را خوب بشویید، سپس گوجه را نگینی و جعفری، نعنا و پیازچهرا ساطوری ریز خردکنید.
مرحله 3
بلغور را پس از نرمشدن در آبکش بریزید تا آبش کاملا برود و بعد با پشت قاشق آب اضافی آن را بگیرید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
مرحله 4
حالا روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده، به سالاد اضافه کنید و خوب زیرورو کنید تا سس جذب موادشود.
نکتهها
مصرف این سالاد در کنار غذاهای گوشتی و دریایی، طعم بینظیر آنها را دوچندان میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟