slider image
slider image
سالاد تبوله
سالاد تبولهسالاد تبوله
سالاد تبوله
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان انتظار
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
لبنان-سوریه

این دستور را درست کردی؟


سالاد تبوله

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد تبوله

برای 2 نفر

نعناع (ساطوری)

یک‌سوم پیمانه

پیازچه (ساقه)

2 عدد متوسط

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

آبلیمو

3 قاشق غذاخوری

جعفری (ساطوری)

1 پیمانه

فلفل سیاه (یا قرمز)

نصف قاشق چای‌خوری

بلغور گندم

یک‌سوم پیمانه

گوجه فرنگی

1 عدد بزرگ

آب (جوش)

به میزان لازم

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد تبوله

مرحله 1

ابتدا روی بلغور گندم آب جوش بریزید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید بلغور به مدت 1 تا 2 ساعت خیس بخورد.

  • ترجیحا از بلغور ریز استفاده شود. اگر بلغور درشت بود با گوشتکوب بکوبید تا کاملا نرم شود.

مرحله 2

در این مرحله، جعفری، نعنا، پیازچه و گوجه را خوب بشویید، سپس گوجه را نگینی و جعفری، نعنا و پیازچهرا ساطوری ریز خردکنید.

مرحله 3

بلغور را پس از نرم‌شدن در آبکش بریزید تا آبش کاملا برود و بعد با پشت قاشق آب اضافی آن را بگیرید و با بقیه مواد مخلوط کنید.

مرحله 4

حالا روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده، به سالاد اضافه کنید و خوب زیرورو کنید تا سس جذب موادشود.

نکته‌ها

مصرف این سالاد در کنار غذاهای گوشتی و دریایی، طعم بی‌نظیر آن‌ها را دوچندان می‌کند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها