![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/potato-and-egg-salad/potato_and_egg_salad_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/potato-and-egg-salad/potato_and_egg_salad_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
یکسوم پیمانه
2 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
3 قاشق غذاخوری
1 پیمانه
نصف قاشق چایخوری
یکسوم پیمانه
1 عدد بزرگ
به میزان لازم
4 قاشق غذاخوری
مرحله 1
ابتدا روی بلغور گندم آب جوش بریزید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید بلغور به مدت 1 تا 2 ساعت خیس بخورد.
مرحله 2
در این مرحله، جعفری، نعنا، پیازچه و گوجه را خوب بشویید، سپس گوجه را نگینی و جعفری، نعنا و پیازچهرا ساطوری ریز خردکنید.
مرحله 3
بلغور را پس از نرمشدن در آبکش بریزید تا آبش کاملا برود و بعد با پشت قاشق آب اضافی آن را بگیرید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
مرحله 4
حالا روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده، به سالاد اضافه کنید و خوب زیرورو کنید تا سس جذب موادشود.
مصرف این سالاد در کنار غذاهای گوشتی و دریایی، طعم بینظیر آنها را دوچندان میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟