slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


خوراک دل و جگر

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خوراک دل و جگر

برای 2 نفر

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پول‌بیبر

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

دل گوسفند

150 گرم

پیاز

1 عدد بزرگ

فلفل دلمه ای

یک‌سوم عدد متوسط

روغن

به میزان لازم

گوجه فرنگی

2 عدد بزرگ

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

2 عدد متوسط

جگر سیاه گوسفند

150 گرم

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خوراک دل و جگر

روش پخت

مرحله اول

دل، جگر، فلفل‌دلمه‌ای، پیاز (نگینی)، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی (مکعبی) را خرد کنید.

مرحله دوم

در قابلمه‌ای، روغن بریزید؛ سپس پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش طلایی شود.

مرحله سوم

به پیاز طلایی‌شده، ادویه‌ها را بیفزایید و تفت دهید.

سپس فلفل‌دلمه‌ای خردشده و رب گوجه را اضافه کنید تا رنگ رب باز شود.

مرحله چهارم

گوجه‌‌فرنگی‌های خردشده را به این ترکیب، اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه کمی کشیده شود.

در قابلمه دیگری، سیب‌زمینی‌های خردشده را سرخ کنید.

مرحله پنجم

دل و جگر خردشده را به سس اضافه کنید و به‌مدت 10 دقیقه اجازه دهید تا بپزد.

مرحله ششم

غذای آماده‌شده را در ظرف سرو بکشید و با سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده تزیین کنید.

همراه با نان بخورید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

در مرحله پخت، جگر سیاه نیازی به حرارت زیاد ندارد. حرارت زیاد، باعث سفت‌شدن جگر سیاه می‌شود.

می‌توانید سیب‌زمینی‌های خردشده را با سس گوجه مخلوط کنید یا هنگام سرو روی غذا بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها