این دستور را درست کردی؟
خوراک دل و جگر
مواد اولیه خوراک دل و جگر
برای 2 نفر1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
150 گرم
1 عدد بزرگ
یکسوم عدد متوسط
به میزان لازم
2 عدد بزرگ
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
150 گرم
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خوراک دل و جگر
روش پخت
مرحله اول
دل، جگر، فلفلدلمهای، پیاز (نگینی)، گوجهفرنگی و سیبزمینی (مکعبی) را خرد کنید.
مرحله دوم
در قابلمهای، روغن بریزید؛ سپس پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش طلایی شود.
مرحله سوم
به پیاز طلاییشده، ادویهها را بیفزایید و تفت دهید.
سپس فلفلدلمهای خردشده و رب گوجه را اضافه کنید تا رنگ رب باز شود.
مرحله چهارم
گوجهفرنگیهای خردشده را به این ترکیب، اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه کمی کشیده شود.
در قابلمه دیگری، سیبزمینیهای خردشده را سرخ کنید.
مرحله پنجم
دل و جگر خردشده را به سس اضافه کنید و بهمدت 10 دقیقه اجازه دهید تا بپزد.
مرحله ششم
غذای آمادهشده را در ظرف سرو بکشید و با سیبزمینیهای سرخشده تزیین کنید.
همراه با نان بخورید.
نوش جان!
نکتهها
در مرحله پخت، جگر سیاه نیازی به حرارت زیاد ندارد. حرارت زیاد، باعث سفتشدن جگر سیاه میشود.
میتوانید سیبزمینیهای خردشده را با سس گوجه مخلوط کنید یا هنگام سرو روی غذا بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها