slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن
زادگاه
آذربایجان شرقی

این دستور را درست کردی؟


کوکو تره‌فرنگی

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوکو تره‌فرنگی

برای 2 نفر

مواد اولیه کوکو تره فرنگی

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

شنبلیله خشک

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گردو (خرد‌شده)

5 عدد بزرگ

تخم مرغ

4 عدد متوسط

تره فرنگی

200 گرم

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

بکینگ پودر

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌سوم پیمانه

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکو تره‌فرنگی

مرحله 1

تره فرنگی را بشویید و ریز خرد کنید. سیر را رنده ریز کرده و آرد را الک کنید.

مرحله 2

همه مواد به جز تره فرنگی را با همزن دستی خوب مخلوط کنید؛ سپس تره فرنگی و گردو خرد شده را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

مرحله 3

ماهیتابه را روی شعله بگذارید، چند قاشق روغن بریزید تا داغ شود. از مواد کوکو در تابه بریزید و روی آن شنبلیله خشک بپاشید؛ اجازه دهید با شعله کم سرخ شود. بعد از سرخ شدن یک طرف، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها