پاستا با سس قارچ و بادام زمینی
این دستور را درست کردی؟
سوپ ترهفرنگی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سوپ ترهفرنگی
برای 2 نفرمواد اولیه سوپ تره فرنگی
روغن مایع
6 قاشق غذاخوری
شیر گاو پر چرب (یا شیر غیرلبنی)
1 پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
عصاره مرغ (یا سبزیجات)
1 عدد متوسط
قارچ (خردشده)
1 پیمانه
آب (جوش)
به میزان لازم
ترخون (تازه و خردشده)
1 قاشق غذاخوری
آرد سفید
1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد بزرگ
تره فرنگی (حلقهای خردشده)
1 پیمانه
طرز تهیه سوپ ترهفرنگی
مرحله 1
پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید؛ ترهفرنگی را به صورت حلقههای نازک خرد کنید. ترخون شسته را ریز خرد کنید و قارچهایی را هم که خوب شستهاید و ورقهای خرد کنید. عصاره را هم در کمی آبِ جوش حل کنید.
مرحله 2
در قابلمه مقداری روغن بریزید، روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید؛ سپس ترهفرنگی را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا قسمت سفید رنگ تره فرنگی کمی بپزد. حالا ترخون را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس قارچ را در قابلمه بریزید و تفت دهید، تا آب قارچ کاملا کشیده شود.
مرحله 3
آرد را اضافه کرده و تفت دهید؛ سپس عصاره حلشده، شیر و آبِ جوش را در قابلمه بریزید و خوب هم بزنید. اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم بماند تا خوب بپزد و غلیظ شود. در پایان کمی از غذا بچشید و برحسب ذائقهتان نمک و فلفل به غذا اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها