slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
پاییز-تابستان
زادگاه
رومانی-فرانسه-ولز

این دستور را درست کردی؟


سوپ تره‌فرنگی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سوپ تره‌فرنگی

برای 2 نفر

مواد اولیه سوپ تره فرنگی

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

شیر گاو پر چرب (یا شیر غیرلبنی)

1 پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

عصاره مرغ (یا سبزیجات)

1 عدد متوسط

قارچ (خردشده)

1 پیمانه

آب (جوش)

به میزان لازم

ترخون (تازه و خردشده)

1 قاشق غذاخوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد بزرگ

تره فرنگی (حلقه‌ای خرد‌شده)

1 پیمانه

طرز تهیه سوپ تره‌فرنگی

مرحله 1

پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید؛ تره‌فرنگی را به صورت حلقه‌های نازک خرد کنید. ترخون شسته را ریز خرد کنید و قارچ‌هایی را هم که خوب شسته‌اید و ورقه‌ای خرد کنید. عصاره را هم در کمی آبِ جوش حل کنید.

مرحله 2

در قابلمه مقداری روغن بریزید، روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید؛ سپس تره‌فرنگی را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا قسمت سفید رنگ تره فرنگی کمی بپزد. حالا ترخون را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس قارچ را در قابلمه بریزید و تفت دهید، تا آب قارچ کاملا کشیده شود.

مرحله 3

آرد را اضافه کرده و تفت دهید؛ سپس عصاره حل‌‌شده، شیر و آبِ جوش را در قابلمه بریزید و خوب هم بزنید. اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم بماند تا خوب بپزد و غلیظ شود. در پایان کمی از غذا بچشید و برحسب ذائقه‌تان نمک و فلفل به غذا اضافه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها