slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
پاییز-تابستان
زادگاه
رومانی-فرانسه-ولز

این دستور را درست کردی؟


سوپ تره‌فرنگی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سوپ تره‌فرنگی

برای 2 نفر

مواد اولیه سوپ تره فرنگی

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

شیر گاو پر چرب (یا شیر غیرلبنی)

1 پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

عصاره مرغ (یا سبزیجات)

1 عدد متوسط

قارچ (خردشده)

1 پیمانه

آب (جوش)

به میزان لازم

ترخون (تازه و خردشده)

1 قاشق غذاخوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد بزرگ

تره فرنگی (حلقه‌ای خرد‌شده)

1 پیمانه

طرز تهیه سوپ تره‌فرنگی

مرحله 1

پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید؛ تره‌فرنگی را به صورت حلقه‌های نازک خرد کنید. ترخون شسته را ریز خرد کنید و قارچ‌هایی را هم که خوب شسته‌اید و ورقه‌ای خرد کنید. عصاره را هم در کمی آبِ جوش حل کنید.

مرحله 2

در قابلمه مقداری روغن بریزید، روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید؛ سپس تره‌فرنگی را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا قسمت سفید رنگ تره فرنگی کمی بپزد. حالا ترخون را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس قارچ را در قابلمه بریزید و تفت دهید، تا آب قارچ کاملا کشیده شود.

مرحله 3

آرد را اضافه کرده و تفت دهید؛ سپس عصاره حل‌‌شده، شیر و آبِ جوش را در قابلمه بریزید و خوب هم بزنید. اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم بماند تا خوب بپزد و غلیظ شود. در پایان کمی از غذا بچشید و برحسب ذائقه‌تان نمک و فلفل به غذا اضافه کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و شایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌ است؛ اما شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیش‌فرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات، ادویه‌جات یا استفاده از چاشنی‌های مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. غلظت سوپ به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیق‌تر باشد می‌توانید میزان بیشتری آب‌جوش در غذا بریزید. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به سوپ اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  4. می‌توانید برای هر 2 نفر به جای استفاده از عصاره از 2 پیمانه آبِ قلم یا آبِ مرغ استفاده کنید.
  5. پیشنهاد می‌کنیم به جای استفاده از عصاره به صورت مستقیم در غذا، ابتدا آن را پودر یا در 2 لیوان آبِ داغ (به ازای هر یک قرص عصاره) حل کرده و به غذا اضافه کنید تا گلوله نشود.
  6. به جای شیر می‌توانید از شیر نارگیل یا هر نوع شیر دیگری استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها