![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/maahi-shirpaz/maahi_shirpaz_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/maahi-shirpaz/maahi_shirpaz_t_hese_tazegi.jpg)
45 دقیقه
ماهی شیرپز
متعادل
3.5
مواد اولیه ماهی شیرپز
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
4 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
2.5 پیمانه
آماده سازی
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را خرد کنید.
- ماهی را پاک کنید و بشویید، بعد آن را در اندازههای کوچک تکهتکه کنید.
مراحل پخت
مرحله1
در یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه، نمک و فلفل بزنید.
مرحله2
حالا دوغ را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تا زمانی که دوغ بهجوش آید، آن را مرتب هم بزنید تا نبُرد.
مرحله3
پس از جوشآمدن دوغ، ماهی را اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد. وقتی غذا لعاب داد آماده سرو است. (دوغ باید غلیظ شود.)
نوش جان!
- برای چشیدن طعم اصیل این غذا بهتر است از ماهی سفید استفاده کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟