ماهی شیرپز
ماهی شیرپزماهی شیرپز
ماهی شیر پز

ماهی شیرپز

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سیستان و بلوچستان

این دستور را درست کردی؟

ماهی شیرپز

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

تا حالا شنیدین؟ با خودتون روراست باشین!ماهی‌ای که توی دوغ پخته می‌شه!از دستورات مبدعانه و خوشمزۀ مادران جنوب شرقی ایرانه.عجیبه نه؟ ولی یه چیز عجیب هم می‌تونه خوشمزه باشه.ماهی شیرپز طعم جدید، رنگ تازه و غذای متفاوتی به سفرۀ زندگی‌تون اضافه می‌کنه.با این غذا روراست باشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه ماهی شیرپز

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فیله ماهی (تکه)

4 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

دوغ

2.5 پیمانه

طرز تهیه

آماده سازی

  1. پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را خرد کنید.
  2. ماهی را پاک کنید و بشویید، بعد آن را در اندازه‌های کوچک تکه‌تکه کنید.
مراحل پخت

مرحله1

در یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز‌ را در آن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه، نمک و فلفل بزنید.

مرحله2

حالا دوغ را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تا زمانی که دوغ به‌جوش آید، آن را مرتب هم بزنید تا نبُرد.

مرحله3

پس از جوش‌آمدن دوغ، ماهی را اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد. وقتی غذا لعاب داد آماده سرو است. (دوغ باید غلیظ شود.)

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. برای چشیدن طعم اصیل این غذا بهتر است از ماهی سفید استفاده کنید.
  2. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  3. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها