![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/mashed-potatoes-with-turnips/mashed_potato_with_turnip_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/mashed-potatoes-with-turnips/mashed_potato_with_turnip_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً شیرین
مواد اولیه پوره سیب زمینی با شلغم
2 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
30 گرم
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
مرحله1
شلغم و سیبزمینی را بشویید و به همراه آب (بهاندازهای که روی شلغم و سیبزمینی را بگیرد) در قابلمههای جداگانه بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوب بپزند و نرم شوند.
مرحله2
حالا سیبزمینی و شلغم (در صورت نیاز) را پوست بگیرید و رنده یا له کرده و با هم مخلوط کنید.
مرحله3
کره را در ظرف مناسبی ذوب کنید، سپس نمک و خامه را به همراه کره ذوبشده به پوره سیبزمینی و شلغم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مخلوط را در ظرف سرو بکشید و به دلخواه تزیین کنید.
- میزان نمک، کره و خامه برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید و کم یا زیاد کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟