این دستور را درست کردی؟
پوره سیب زمینی
مواد اولیه پوره سیب زمینی
برای 2 نفرمواد اولیه پوره سیب زمینی
1 قاشق چایخوری
یکسوم پیمانه
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
30 گرم
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پوره سیب زمینی
مرحله1
ابتدا سیبزمینیها را به همراه آب (به اندازهای که روی سیبزمینیها را بگیرد) در قابلمهای بپزید تا نرم شوند، سپس پوست بگیرید و رنده کرده، یا با گوشتکوب خوب له کنید.
مرحله2
کره را در ظرفی ذوب کرده و به همراه نمک و فلفل به پوره سیبزمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله3
شیر را در ظرفی داغ کرده و آرام آرام با پوره سیبزمینی ترکیب کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
مرحله4
در این مرحله خامه (درصورت تمایل) را به مواد اضافه کرده، هم بزنید و در ظرف سرو بکشید. برای تزیین پوره سیبزمینی، خامه را با زعفران دمکرده غلیظ ترکیب کنید، داخل قیف بریزید و روی پوره بهصورت خطی استفاده کنید.
نکتهها
- میزان نمک، خامه و فلفل برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها