این دستور را درست کردی؟
سوپ سیب زمینی
مواد اولیه سوپ سیب زمینی
برای 2 نفرمواد اولیه سوپ سیب زمینی
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
2 پیمانه
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
50 گرم
طرز تهیه سوپ سیب زمینی
مرحله 1
پیاز و سیبزمینی را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را ریز خرد کنید. سیبزمینی را نگینی خرد کنید و دوباره با آب بشویید تا نشاسته اضافی آن برود؛ کرفس را هم بشویید و خرد کنید.
مرحله 2
کره را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید تا ذوب شود و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا بلوری شود. بعد سیبزمینی، عصاره و آرد را اضافه کنید و تفت دهید. حالا کرفس، برگ بو، آب، شیر و نمک را به غذا اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم کامل بپزد و غلیظ شود.
مرحله 3
در پایان برگ بو را از سوپ خارج کنید، فلفل و سبزیهای معطر(نعنا، ترخون، آویشن و مرزه) را اضافه کنید و اجازه دهید کمی در سوپ بجوشند؛ سپس حرارت را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید، همبزنید و در ظرف سرو بریزید.
نکتهها
- میزان کره، نمک، ادویهجات و خامه بهصورت استاندارد تعریف شده است؛ اما شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیشفرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات، ادویهجات یا استفاده از چاشنیهای مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- غلظت سوپ به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیقتر باشد میتوانید میزان بیشتری آبجوش در غذا بریزید. اما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 3 تا 4 پیمانه آب برای پخت موادی که به سوپ اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
- میتوانید برای هر 2 نفر به جای استفاده از عصاره از 2 پیمانه آبِ قلم یا آبِ مرغ استفاده کنید.
- پیشنهاد میکنیم به جای استفاده از عصاره به صورت مستقیم در غذا، ابتدا آن را پودر کرده یا در کمی آبِ داغ حل کرده و به غذا اضافه کنید تا گلوله نشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها