این دستور را درست کردی؟
پوره سیبزمینی با بادامزمینی
مواد اولیه پوره سیبزمینی با بادامزمینی
برای 2 نفرمواد اولیه پوره سیب زمینی با بادام زمینی
1 قاشق چایخوری
یکسوم پیمانه
به میزان لازم
1 عدد بزرگ
2 عدد متوسط
50 گرم
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پوره سیبزمینی با بادامزمینی
مرحله1
سیب زمینی را بشویید و با مقداری آب (تا اندازهای که روی سیبزمینی را بگیرد) در قابلمه بریزید تا خوب بپزد و نرم شود. بعد پوست بگیرید و رنده (ریز) کرده یا با گوشتکوب له کنید.
مرحله2
پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. در تابه کره بریزید تا ذوب شود، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. بعد بادامزمینی را اضافه کرده، تفت دهید و شعله را خاموش کنید و ماهیتابه را کنار بگذارید.
مرحله3
شیر را داغ کنید. به پوره سیبزمینی نمک بزنید و شیر داغ را آرام آرام به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط به غلظت دلخواه برسد.
مرحله4
در مرحله آخر مخلوط را در ظرف سرو بکشید و ترکیب پیازداغ و بادامزمینی را روی آن بریزید. نوشجان!
نکتهها
- میزان نمک و کره برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها