slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
35 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


سیب زمینی و بادام زمینی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سیب زمینی و بادام زمینی

برای 2 نفر

مواد اولیه سیب زمینی و بادام زمینی

بادام زمینی

4 قاشق غذاخوری

گشنیز (تازه و ساطوری)

3 قاشق غذاخوری

زیره سیاه

1 قاشق مرباخوری

آب

به میزان لازم

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

سیب زمینی

2 عدد متوسط

طرز تهیه سیب زمینی و بادام زمینی

مرحله1

سیب‌زمینی‌های شسته‌شده را به همراه آب (به اندازه‌ای که روی سطح سیب‌زمینی را بگیرد) در قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند ونرم شوند؛ سپس پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.

مرحله2

روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، بادام‌زمینی، زیره، تخم گشنیز و نمک را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله3

حالا سیب‌زمینی را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید تا مزه بگیرد. بعد گشنیز خرد شده را بریزید و هم بزنید. غذای شما آماده سرو است.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک و ادویه‌جات و مغزی‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. بهتر است برای تهیه این غذا از سیب زمینی نقلی و ریز استفاده و مراحل 2 به بعد طی شود، اما در صورتی که در دسترس نبود بدون هیچ نگرانی از سیب‌زمینی معمولی استفاده کرده و طبق رسپی عمل کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها