این دستور را درست کردی؟
خوراک مرغ حیدرآبادی
مواد اولیه خوراک مرغ حیدرآبادی
برای 2 نفرمواد اولیه خوراک مرغ حیدرآبادی
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
400 گرم
یکچهارم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
نصف پیمانه
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
2 عدد متوسط
150 گرم
نصف پیمانه
طرز تهیه خوراک مرغ حیدرآبادی
مرحله 1
بادام زمینی خام و بدون پوست را به همراه کنجد، در یک ماهیتابه بدون روغن تفت داده یا اصطلاحا بو دهید؛ سپس آن ها را به همراه خامه و ماست در آسیاب بریزید تا به صورت پوره درآید. پیاز را خرد کرده، در ماهتیابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس پیاز را در آن تفت دهید.
مرحله 2
زمانی که پیاز ها خوب طلایی شدند، پوره بادام و کنجد، ادویه ماسالا، سیر کوبیده، پودر زنجبیل، زردچوبه، نمک و فلفل را با پیاز داغ مخلوط کنید. مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و تکه های مرغ را به مدت 20 تا 30 دقیقه در این مواد قرار دهید؛ سپس اجازه دهید تا با حرارت ملایم، خوب بپزند و نرم شود. در آخر نمک غذا را اندازه کرده و در ظرف سرو بریزید و با گشنیز ساطوری شده تزیین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها