این دستور را درست کردی؟
مرغ با سس خامه ای
مواد اولیه مرغ با سس خامه ای
برای 2 نفرنصف پیمانه
100 گرم
50 گرم
2 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
نصف عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه مرغ با سس خامه ای
طرز تهیه مرغ با سس خامهای
آمادهسازی:
سینه مرغ را بشویید و از طول برش دهید تا ضخامت آن کمتر شود و راحتتر بپزد. روی آن را با کمی آرد، نمک، فلفل، آویشن و پاپریکا بپوشانید و کنار بگذارید.
سیر را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.
جعفری را ساطوری خرد کنید.
لیمو را بشویید و حلقهحلقه برش دهید.
مراحل پخت
مرحله ۱:
در تابهای کره و روغن را بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود. مرغ را در تابه آنقدر سرخ کنید تا سطح آن طلایی شود، سپس از روغن خارج کنید.
مرحله ۲:
سیر را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن در آشپزخانه بپیچد.
مرحله ۳:
در ظرفی، خامه را با شیر ، آب و عصاره مرغ رقیق کنید و در تابه حاوی سیر بریزید.
مرحله ۴:
آویشن، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و جعفری را هم به تابه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۵:
مرغ را به تابه اضافه کنید و درِ تابه را بگذارید تا سُس کمی غلیظ شود.
مرحله ۶:
در اواخر پخت، روی مرغ برشهای لیمو بگذارید. بعد از چند دقیقه مرغ را در ظرف سرو بکشید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها