slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
25 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


مرغ با سس خامه ای

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مرغ با سس خامه ای

برای 2 نفر

شیر

نصف پیمانه

خامه

100 گرم

کره

50 گرم

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

جعفری

2 قاشق غذاخوری

لیمو ترش

1 عدد متوسط

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

گوشت سینه مرغ

نصف عدد متوسط

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

عصاره مرغ (یا آب مرغ)

1 عدد متوسط

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مرغ با سس خامه ای

طرز تهیه مرغ با سس خامه‌ای

آماده‌سازی:

سینه مرغ را بشویید و از طول برش دهید تا ضخامت آن کمتر شود و راحت‌تر بپزد. روی آن را با کمی آرد، نمک، فلفل، آویشن و پاپریکا بپوشانید و کنار بگذارید.

سیر را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.

جعفری را ساطوری خرد کنید.

لیمو را بشویید و حلقه‌حلقه برش دهید.

مراحل پخت

مرحله ۱:

در تابه‌ای کره و روغن را بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود. مرغ را در تابه آن‌قدر سرخ کنید تا سطح آن طلایی شود، سپس از روغن خارج کنید.

مرحله ۲:

سیر را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن در آشپزخانه بپیچد.

مرحله ۳:

در ظرفی، خامه را با شیر ، آب و عصاره مرغ رقیق کنید و در تابه حاوی سیر بریزید. 


مرحله ۴:


آویشن، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و جعفری را هم به تابه اضافه کنید و هم بزنید.


مرحله ۵:

مرغ را به تابه اضافه کنید و درِ تابه را بگذارید تا سُس کمی غلیظ شود. 

مرحله ۶:

در اواخر پخت، روی مرغ برش‌های لیمو بگذارید. بعد از چند دقیقه مرغ را در ظرف سرو بکشید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها