slider image
slider image
سیب‌زمینی با کارامل
سیب‌زمینی با کاراملسیب‌زمینی با کارامل
سیب زمینی با کارامل
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
دانمارک-ایسلند

این دستور را درست کردی؟


سیب‌زمینی با کارامل

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سیب‌زمینی با کارامل

برای 2 نفر

مواد اولیه سیب‌زمینی با کارامل

کره

30 گرم

شکر

3 قاشق غذاخوری

سیب زمینی

2 عدد متوسط

خامه

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سیب‌زمینی با کارامل

مرحله1

سیب‌زمینی‌های شسته شده را به همراه آب (در اندازه‌ای که روی سیب‌زمینی را بگیرد) در قابلمه بریزید.روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب بپزند و نرم شوند؛ سپس پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.

مرحله2

شکر را روی حرارت ملایم بگذارید تا عسلی شود؛ شکر را هم نزنید فقط تابه را بچرخانید.

مرحله3

کره را به شکر کاراملی‌شده اضافه کنید و آرام هم بزنید تا ذوب شود. سپس خامه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید و ماهیتابه را کنار بگذارید.

مرحله4

در آخر مواد داخل ماهیتابه را به سیب‌زمینی اضافه کنید. کمی نمک بپاشید و هم بزنید. در ظرف سرو بکشید و به دلخواه تزیین کنید. نوش‌جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک و خامه برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. بهتر است برای تهیه این غذا از سیب زمینی نقلی و ریز استفاده و مراحل 2 به بعد طی شود، اما در صورتی که در دسترس نبود بدون هیچ نگرانی از سیب‌زمینی معمولی استفاده کرده و طبق رسپی عمل کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها