این دستور را درست کردی؟
ساندویچ گوشت با سس بشامل
مواد اولیه ساندویچ گوشت با سس بشامل
برای 2 نفر1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
1 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
300 گرم
به میزان لازم
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
20 گرم
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
طرز تهیه ساندویچ گوشت با سس بشامل
طرز تهیه ساندویچ گوشت با سس بشامل:
آمادهسازی:
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نازک و خلالی خرد کنید.
- گوجه را بشویید و ورقهورقه کنید.
- مواد سس را در ظرفی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مراحل پخت:
مرحله ۱:
در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. گوشت چرخکرده را آنقدر تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
مرحله ۲:
به ترتیب پیاز خلالی و ادویهها را به تابه اضافه کنید و هر بار تفت دهید. تابه را از روی حرارت کنار بگذارید.
مرحله ۳:
در ظرفی جداگانه مقداری از کره را بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود. آرد را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
مرحله ۴:
شیر را به آرد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا غلیظ شود. درنهایت پنیر گودا را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب شود. سس بشامل حاضر است، آن را کنار بگذارید.
مرحله ۵:
نان ساندویچی را باز کنید و مخلوط سسها را میان آن بمالید. روی سسها گوجه و گوشت سرخشده بچینید و درنهایت سس بشامل را روی گوشتها بریزید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها