slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


ساندویچ گوشت با سس بشامل

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ساندویچ گوشت با سس بشامل

برای 2 نفر

ادویه تندوری

1 قاشق چای‌خوری

سس خردل

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

2 عدد متوسط

شیر

1 پیمانه

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده

300 گرم

روغن

به میزان لازم

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

سس مایونز

1 قاشق غذاخوری

کره

20 گرم

باگتBaguette (بزرگ)

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

سس کچاپ

1 قاشق غذاخوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

پنیر گودا (GOUDA) (ورق)

2 عدد متوسط

طرز تهیه ساندویچ گوشت با سس بشامل

طرز تهیه ساندویچ گوشت با سس بشامل:

آماده‌سازی:

  • پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نازک و خلالی خرد کنید.
  • گوجه را بشویید و ورقه‌ورقه کنید.
  • مواد سس را در ظرفی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مراحل پخت:

مرحله ۱:

در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. گوشت چرخ‌کرده را آن‌قدر تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.

مرحله ۲:

به ترتیب پیاز خلالی و ادویه‌ها را به تابه اضافه کنید و هر بار تفت دهید. تابه را از روی حرارت کنار بگذارید.

مرحله ۳:

در ظرفی جداگانه مقداری از کره را بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود. آرد را اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله ۴:

شیر را به آرد اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا غلیظ شود. درنهایت پنیر گودا را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب شود. سس بشامل حاضر است، آن را کنار بگذارید.

مرحله ۵:

نان ساندویچی را باز کنید و مخلوط سس‌ها را میان آن بمالید. روی سس‌ها گوجه و گوشت سرخ‌شده بچینید و درنهایت سس بشامل را روی گوشت‌ها‌ بریزید.

نوش جان!



سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها