slider image
slider image
چای مراکشی
چای مراکشیچای مراکشی
چای مراکشی
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
مراکش

این دستور را درست کردی؟


چای مراکشی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه چای مراکشی

برای 2 نفر

مواد اولیه چای مراکشی

شکر

2 قاشق غذاخوری

نعناع (برگ)

10 عدد متوسط

چای سیاه

1 قاشق مرباخوری

آب (جوش)

2 پیمانه

طرز تهیه چای مراکشی

مرحله 1

چای سیاه، شکر و نعناع را به همراه آبجوش قوری بریزید و روی حرارت کتری در حال جوش بگذارید تا چای دم بکشد.

مرحله 2

پس از این که چای دم کشید آن را چند بار از یک قوری در قوری دیگر بریزید (می‌توانید این کار را با فنجان یا لیوان انجام دهید) و بعد سرو کنید.

نکته‌ها

  1. بهتر است از قوری صافی‌دار استفاده کنید (در غیر اینصورت برای ریختن نوشیدنی در فنجان یا لیوان آن را از صافی رد کنید.).

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها