این دستور را درست کردی؟
سوپ پیاز
مواد اولیه سوپ پیاز
برای 2 نفرمواد اولیه سوپ پیاز
2 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
50 گرم
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ پیاز
مرحله 1
در ابتدا پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و کره را در آن ذوب کنید؛ پیاز را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بلوری شود. حالا آرد بریزید و هم بزنید، سپس آب و عصاره مرغ را همراه با نمک، فلفل و جوز هندی اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بماند تا بجوشد. (قبل از اضافهکردن نمک کمی از غذا بچشید و در صورت نیاز نمک بزنید چون عصاره نمک دارد و ممکن است غذا شور شود).
مرحله 2
بعد از به جوش آمدن غذا حرارت را کم کنید و هم بزنید تا به غلظت برسد. حالا شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید و هم بزنید. در ظرف سرو بریزید و با کمی جعفری خردشده تزیین کنید.
نکتهها
- میزان کره، نمک، ادویهجات و خامه بهصورت استاندارد تعریف شده است؛ اما شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیشفرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات، ادویهجات یا استفاده از چاشنیهای مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- غلظت سوپ، به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیقتر باشد میتوانید میزان بیشتری آبجوش در غذا بریزید. اما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 3 تا 4 پیمانه آب برای پخت موادی که به سوپ اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
- میتوانید برای هر 2 نفر به جای استفاده از عصاره از 2 پیمانه آبِ قلم یا آبِ مرغ استفاده کنید.
- پیشنهاد میکنیم به جای استفاده از عصاره به صورت مستقیم در غذا، ابتدا آن را پودر یا در کمی آبِ داغ حل کرده و به غذا اضافه کنید تا گلوله نشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها