

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
سوپ پیاز
5
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه سوپ پیاز
پیاز
2 عدد متوسط
خامه صبحانه
2 قاشق غذاخوری
کره
50 گرم
جوزهندی (پودر)
نصف قاشق چایخوری
عصاره مرغ (یا عصاره گوشت)
1 عدد متوسط
جعفری (خردشده)
2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز (یا فلفل سیاه)
1 قاشق چایخوری
آب (جوش)
به میزان لازم
آرد سفید
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ پیاز
مرحله 1
در ابتدا پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و کره را در آن ذوب کنید؛ پیاز را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بلوری شود. حالا آرد بریزید و هم بزنید، سپس آب و عصاره مرغ را همراه با نمک، فلفل و جوز هندی اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بماند تا بجوشد. (قبل از اضافهکردن نمک کمی از غذا بچشید و در صورت نیاز نمک بزنید چون عصاره نمک دارد و ممکن است غذا شور شود).
مرحله 2
بعد از به جوش آمدن غذا حرارت را کم کنید و هم بزنید تا به غلظت برسد. حالا شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید و هم بزنید. در ظرف سرو بریزید و با کمی جعفری خردشده تزیین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها