زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
مبتدی
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


سوپ پیاز

5

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه سوپ پیاز

پیاز

2 عدد متوسط

خامه صبحانه

2 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

جوز‌هندی (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

عصاره مرغ (یا عصاره گوشت)

1 عدد متوسط

جعفری (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز (یا فلفل سیاه)

1 قاشق چای‌خوری

آب (جوش)

به میزان لازم

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سوپ پیاز

مرحله 1

در ابتدا پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و کره را در آن ذوب کنید؛ پیاز را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بلوری شود. حالا آرد بریزید و هم بزنید، سپس آب و عصاره مرغ را همراه با نمک، فلفل و جوز هندی اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بماند تا بجوشد. (قبل از اضافه‌کردن نمک کمی از غذا بچشید و در صورت نیاز نمک بزنید چون عصاره نمک دارد و ممکن است غذا شور شود).

مرحله 2

بعد از به جوش آمدن غذا حرارت را کم کنید و هم بزنید تا به غلظت برسد. حالا شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید و هم بزنید. در ظرف سرو بریزید و با کمی جعفری خردشده تزیین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها