سوپ پیاز
سوپ پیازسوپ پیاز
سوپ پیاز

سوپ پیاز

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟

سوپ پیاز

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

سوپ پیاز روش تهیۀ ساده‌ای داره و در همه‌جای جهان، این نوع سوپ با پیازهای خلالی‌شده طبخ می‌شه. سوپی نسبتاً شیرینه که برای سرماخوردگی بسیار مفیده. بدن رو مقاوم می‌کنه و به‌خاطر آنتی‌باکتریال‌بودن، اجازۀ رشد باکتری رو در بدن نمی‌ده. سرما نخورین، ولی اگه خوردین، سوپ پیاز بخورین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه سوپ پیاز

پیاز

2 عدد متوسط

خامه

2 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

جوز هندی (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

عصاره مرغ (یا عصاره گوشت)

1 عدد متوسط

جعفری (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز (یا فلفل سیاه)

1 قاشق چای‌خوری

آب (جوش)

به میزان لازم

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

مرحله 1

در ابتدا پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و کره را در آن ذوب کنید؛ پیاز را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بلوری شود. حالا آرد بریزید و هم بزنید، سپس آب و عصاره مرغ را همراه با نمک، فلفل و جوز هندی اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بماند تا بجوشد. (قبل از اضافه‌کردن نمک کمی از غذا بچشید و در صورت نیاز نمک بزنید چون عصاره نمک دارد و ممکن است غذا شور شود).

مرحله 2

بعد از به جوش آمدن غذا حرارت را کم کنید و هم بزنید تا به غلظت برسد. حالا شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید و هم بزنید. در ظرف سرو بریزید و با کمی جعفری خردشده تزیین کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک، ادویه‌جات و خامه به‌صورت استاندارد تعریف شده‌ است؛ اما شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیش‌فرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات، ادویه‌جات یا استفاده از چاشنی‌های مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. غلظت سوپ، به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیق‌تر باشد می‌توانید میزان بیشتری آب‌جوش در غذا بریزید. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 3 تا 4 پیمانه آب برای پخت موادی که به سوپ اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  4. می‌توانید برای هر 2 نفر به جای استفاده از عصاره از 2 پیمانه آبِ قلم یا آبِ مرغ استفاده کنید.
  5. پیشنهاد می‌کنیم به جای استفاده از عصاره به صورت مستقیم در غذا، ابتدا آن را پودر یا در کمی آبِ داغ حل کرده و به غذا اضافه کنید تا گلوله نشود.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها