شوربا سیستان و بلوچستان
این دستور را درست کردی؟
اشکنه آرد دستمال
3
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه اشکنه آرد دستمال
برای 2 نفرمواد اولیه اشکنه آرد دستمال
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
آب
3 پیمانه
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
آرد سفید
3 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه اشکنه آرد دستمال
آماده سازی
مرحله 1
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس زردچوبه و آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله 2
حالا نمک، فلفل و آب را اضافه کرده و صبر کنید تا غذا بجوشد و جا بیفتد، سپس نان را در آن تلیت کرده و میل کنید.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- میزان آب استفاده شده در این غذا بنا بر سلیقه شما و میزان سفتی و غلظت مد نظر شما میتواند تغییر کنداما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد. .
- میتوانید از نان خشک برای این غذا استفاده کنید.
سلام وقت بخیر، تشکر از دستورات خیلی خوب و خوشمزتون، در ارتباط با این اشکنه چیکار کنیم که آرد گوله نشه؟
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها