کرپ سوخاری با خرما و گردو
این دستور را درست کردی؟
تَرَکی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه تَرَکی
برای 2 نفرمواد اولیه تَرَکی
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
پودر قند
3 قاشق غذاخوری
پودر بادیان
1 قاشق مرباخوری
آرد سفید
3 قاشق غذاخوری
دارچین (پودر)
1 قاشق مرباخوری
آب (جوش)
2 پیمانه
طرز تهیه تَرَکی
مراحل پخت
مرحله1
ابتدا قابلمهای را روی حرارت ملایم بگذارید، در آن روغن بریزید و آرد و بادیان را در روغن تفت دهید تا آرد باز شده و بوی خامی آن گرفته شود.
- در صورت نیاز مقدار بیشتری روغن اضافه کنید.
مرحله2
پودر قند را در کمی آبجوش حل کرده، به قابلمه اضافه کنید. مابقی آب جوش را هم در قابلمه بریزید و هم بزنید تا زمانی که غلظتی کمتر از حلوا به دست بیاید؛ در نهایت غذا را با دارچین، تزیین و سرو کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها