slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


پنیر برشته

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پنیر برشته

برای 2 نفر

مواد اولیه پنیر برشته

تخم مرغ

4 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

کره

2 قاشق غذاخوری

نمک

یک‌سوم قاشق چای‌خوری

پنیر

5 قاشق غذاخوری

شوید (خردشده)

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنیر برشته

آماده سازی

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا پنیر را در کمی کره تفت دهید تا باز شود.

مرحله 2

شوید را به آن اضافه کنید.

مرحله 3

حالا تخم ‌مرغ را اضافه کرده، نمک و فلفل بزنید و مواد را تا جایی که تخم مرغ ببندد، تفت دهید.

نوش جان!

نکته‌ها

میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. یکی از پنیرهایی که طعم بسیار خوبی به این غذا می‌دهد ئنیر سیاه مزدگی نام دارد. در صورتی که تمایل دارید از این پنیر استفاده کنید نمک را حذف کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها