این دستور را درست کردی؟
ماکارونی با میگو و قارچ
مواد اولیه ماکارونی با میگو و قارچ
برای 2 نفرسس
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
200 گرم
1 قاشق غذاخوری
10 عدد متوسط
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
ماکارونی
به میزان لازم
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
200 گرم
طرز تهیه ماکارونی با میگو و قارچ
آمادهسازی
مرحله اول
میگوها را پاک کنید؛ پشت آنها را شکاف دهید؛ روده میگوها را خارج کنید و سپس آنها را بشویید.
قارچ را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید.
جعفری را پاک کنید، بشویید و بهشکل ساطوری، خرد کنید.
روش پخت
مرحله اول
میگوها را با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پیاز و روغن بهمدت 1 ساعت، مرینیت کنید.
مرحله دوم
در تابهای، مقداری روغن بریزید؛ میگوها را به آن بیفزایید و تفت دهید.
مرحله سوم
در این ترکیب، قارچ را قرار دهید و تفت دهید تا آبِ قارچ کشیده شود.
مرحله چهارم
حالا سیر را اضافه کنید و همه مواد را دوباره تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.
مرحله پنجم
نمک، فلفل سیاه و رب گوجهفرنگی را در محتویات تابه بریزید و تفت دهید.
مرحله ششم
کمی آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قراردهید تا سس غلیظ شود.
مرحله هفتم
در قابلمهای آب، روغن و نمک را جوش بیاورید. سپس، ماکارونی را در آن قرار دهید و بسته به نوع پخت ماکارونی، آن را آبکش کنید و با آب بشویید.
مرحله هشتم
در این مرحله، مایه سس را لابهلای ماکارونی بریزید و بگذارید دم بکشد.
مرحله نهم
در پایان، ماکارونی با میگو و قارچ را با جعفری ساطوری تزیین کنید.
نوش جان!
نکتهها
میزان ادویهها را برحسب ذائقه خود تنظیم کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها