slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


ماکارونی با قارچ

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ماکارونی با قارچ

برای 2 نفر

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

قارچ

12 عدد متوسط

روغن

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل دلمه ای

1 عدد متوسط

دارچین

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

ماکارونی فرمی

200 گرم

طرز تهیه ماکارونی با قارچ

طرز تهیه ماکارونی با قارچ

آماده‌سازی:

  • پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  • فلفل‌دلمه‌ای را بشویید و نگینی خرد کنید.
  • قارچ را خوب بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید.

مراحل پخت:

مرحله ۱:

برای تهیه سس: در تابه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیازها را آن‌قدر تفت دهید تا بلوری شود. 

مرحله ۲:

فلفل‌دلمه‌ای و قارچ را اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا آبِ قارچ کشیده شود. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ۳:

رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگِ رُب باز شود، سپس آب را اضافه کنید و درِ تابه را بگذارید تا سس غلیظ شود.

مرحله ۴:

آب، روغن و نمک را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.  ماکارونی را اضافه کنید و اجازه دهید تا ماکارونی آن‌قدر بجوشد تا نرم شود. بسته به نوع پخت ماکارونی آن را آبکش کنید و با آب بشویید.

مرحله ۵:

سس را با ماکارونی مخلوط کنید و بگذارید تا دم بکشد.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها