slider image
slider image
پَنینی پپرونی
پَنینی پپرونیپَنینی پپرونی
پَنینی پپرونی
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


پَنینی پپرونی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پَنینی پپرونی

برای 2 نفر

مواد اولیه پَنینی پپرونی

کره

25 گرم

کالباس پپرونی

200 گرم

باگتBaguette

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA)

4 قاشق غذاخوری

قارچ

200 گرم

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پَنینی پپرونی

مرحله 1

قارچ را بشویید و خرد کنید. در تابه کره بیندازید و قارچ را در کره تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. وقتی تفت خورد، حرارت را خاموش کنید.

مرحله 2

حالا پپرونی را حلقه‌حلقه کنید، بعد با قارچ و پنیر پیتزا، داخل نان بچینید، آن را ببندید، بیرون نان را چرب کنید و داخل ساندویچ‌ساز بگذارید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها