این دستور را درست کردی؟
خورش پسته دامغان
مواد اولیه خورش پسته دامغان
برای 2 نفر1 عدد متوسط
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
100 گرم
120 گرم
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
200 گرم
طرز تهیه خورش پسته دامغان
آمادهسازی
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را مکعبی (خورشتی) خرد کنید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- پسته را آسیاب کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز را در آن سرخ کنید. حالا گوشت را اضافه کنید و فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد. بعد آب بریزید (اول حرارت زیاد باشد تا آب به جوش بیاید بعد حرارت را کم کنید) و درب ظرف را ببندید تا گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 2
حالا در تابهای کره بریزید تا ذوب شود. بعد پسته را در کره تفت دهید تا بهتر روغن پس دهد. نمک، شکر و کمی آبغوره بزنید و کمی تفت دهید. وقتی گوشت نیمپز شد، این ترکیب را به قابلمه خورش اضافه کنید؛ دوباره درب قابلمه را ببندید تا گوشت کاملاً بپزد، خورش هم مزهدار شود و جابیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوساله) متغیر خواهد بود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها