slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
فر
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟


پیتزا تست

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پیتزا تست

برای 2 نفر

پیتزا

پنیر پیتزا

یک و نیم پیمانه

نان تست

6 عدد متوسط

سوسیس (یا پپرونی)

2 عدد متوسط

سس

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

زعتر (یا آویشن)

1 قاشق مرباخوری

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

آب‌جوش

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا تست

روش پخت

مرحله اول

در تابه، روغن زیتون بریزید و سیر رنده‌شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر کمی بلند شود.

مرحله دوم

سپس، به‌ترتیب گوجه‌های نگینی خردشده، رب گوجه‌فرنگی، زعتر، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. کمی آب بیفزایید و اجازه دهید تا سس کمی غلیظ شود.

مرحله سوم

نان تست‌ها را کف ظرف مخصوص فر را که نچسب است، بچینید.

مرحله چهارم

روی نان‌های تست را سس بمالید و روی سس‌ها پنیر پیتزا بریزید؛ روی پنیرها حلقه‌های سوسیس یا پپرونی را بگذارید. در صورت تمایل می‌توانید کمی فلفل‌دلمه‌ای خرد شده روی آن بریزید.

مرحله پنجم

این ترکیب را در فرِ از قبل گرم‌شده با دمای ۱۷۵ درجه، به‌مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها