این دستور را درست کردی؟
پیتزا تست
مواد اولیه پیتزا تست
برای 2 نفرپیتزا
یک و نیم پیمانه
6 عدد متوسط
2 عدد متوسط
سس
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
2 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیتزا تست
روش پخت
مرحله اول
در تابه، روغن زیتون بریزید و سیر رندهشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر کمی بلند شود.
مرحله دوم
سپس، بهترتیب گوجههای نگینی خردشده، رب گوجهفرنگی، زعتر، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. کمی آب بیفزایید و اجازه دهید تا سس کمی غلیظ شود.
مرحله سوم
نان تستها را کف ظرف مخصوص فر را که نچسب است، بچینید.
مرحله چهارم
روی نانهای تست را سس بمالید و روی سسها پنیر پیتزا بریزید؛ روی پنیرها حلقههای سوسیس یا پپرونی را بگذارید. در صورت تمایل میتوانید کمی فلفلدلمهای خرد شده روی آن بریزید.
مرحله پنجم
این ترکیب را در فرِ از قبل گرمشده با دمای ۱۷۵ درجه، بهمدت ۲۰ دقیقه بگذارید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها