![کشمشپلو اردبیل](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/raisin-pilau-ardabil/raisin_pilau_ardabil_w_hese_tazegi.jpg)
![کشمشپلو اردبیل](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/raisin-pilau-ardabil/raisin_pilau_ardabil_c_hese_tazegi.jpg)
زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
کشمشپلو اردبیل
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه کشمشپلو اردبیل
برای 2 نفرنمک (برای کشمش)
نصف قاشق چایخوری
شکر
2 قاشق غذاخوری
دارچین (پودر )
1 قاشق مرباخوری
آب
یک و نیم پیمانه
نمک (برای برنج)
یک و نیم قاشق مرباخوری
کره
100 گرم
گردو (خردشده )
4 قاشق غذاخوری
برنج
2 پیمانه
شیرگاو
2 پیمانه
کشمش
1 پیمانه
طرز تهیه کشمشپلو اردبیل
آمادهسازی
برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.).
کشمش را پاک کنید و بشویید. بهتر است کشمش را به مدت 10 دقیقه در یک کاسه آب بخیسانید، سپس آبکش کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
نیمی از کره را در تابه ذوب کنید و کشمش را در آن تفت دهید، شکر و نمک بپاشید و تفت دهید. وقتی شکر حل شد، گردو و دارچین را هم اضافه کرده، کمی تفت دهید بعد شعله را خاموش کنید.
مرحله 2
حالا برنج را با آب، شیر و نمک در قابلمه بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا بجوشد و آب تبخیر شود. (شیر پس از گذشت زمان کوتاهی جذب برنج میشود.)
مرحله 3
وقتی فقط کمی از آب برنج ماند، باقیمانده کره و مخلوط کشمش تفتخورده با گردو، دارچین، نمک و شکر را اضافه کرده، زیر و رو کنید. حرارت را کم کنید، با کفگیر، پلو را از کنارهها به سمت وسط جمع کنید (چیزی شبیه به کوه بسازید). حفرههایی روی برنج ایجاد کنید، بعد درب قابلمه را بگذارید ( درصورت تمایل دَمکنی بگذارید) و منتظر بمانید تا پلو بخار کند و روی حرارت ملایم دَم بکشد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها