این دستور را درست کردی؟
پودینگ برنج
مواد اولیه پودینگ برنج
برای 2 نفر30 گرم
1 پیمانه
1 قاشق چایخوری
200 گرم
4 پیمانه
نصف پیمانه
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه پودینگ برنج
مرحله 1
شکر را بصورت یکدست کف یک ماهیتابه بریزید واجازه دهید کاراملی شود. (زمان کاراملی شدن شکر به هیچ وجه با قاشق هم نزنید زیرا سبب شکرک زدن کارامل می شود)
مرحله 2
همزمان خامه را در ظرف دیگری بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود اما به جوش نیافتد که خامه نبرد.
پس از کاراملی شدن شکر، خامه را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم هم بزنید تا یکدست شود.
یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
مرحله 3
برنج و شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا بپزد. (حین پخت برنج، آن را هم بزنید تا ته نگیرد)
مرحله 4
پس از پخت برنج، کره و کارامل نمکی که از قبل آماده کرده اید را به همراه وانیل یا هل اضافه کنید و از روی شعله بردارید. شما میتوانید در این مرحله کارامل را به جای اضافه نمودن به پودینگ بر روی آن بریزید.
توجه داشته باشید که با دقت به ذائقه خود و میزان شیرینیای که می پسندید، می توانید از میزان متفاوتی کارامل نمکی در دسر استفاده کنید.
دسر را در ظرف مورد نظر خود برای سرو بریزید و روی آن را با پودر پسته یا بادام تزیین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها