slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


کته ساده

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کته ساده

برای 2 نفر

برنج

2 پیمانه

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

آب

3 پیمانه

نمک

یک و نیم قاشق مرباخوری

طرز تهیه کته ساده

مرحله 1

برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.).

  • بهتر است برنج شسته‌شده را با مقداری آب (درحدی که روی برنج را بگیرد) و نمک در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید.

مرحله 2

حالا برنج را به‌همراه آبی که در آن خیس‌خورده و کمی روغن در قابلمه بریزید و روی حرارت تقریبا بالا بگذارید تا بجوشد و آبِ برنج کشیده شود.

مرحله 3

وقتی آبِ برنج کشیده شد، حرارت را کم کنید، دانه‌های برنج‌ را از دیواره‌ها به سمت مرکز قابلمه جمع کنید و با پشت قاشق حفره‌هایی در برنج ایجاد کنید، دَم‌کنی بگذارید و منتظر بمانید تا برنج روی حرارت ملایم دَم‌بکشد.

نکته‌ها

  1. میزان روغن و نمک، به‌صورت استاندارد تعریف شده‌است؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
  2. برخی تمایل دارند برنج را بلافاصله پس از تمیزکردن و شستشو بپزند. پختِ برنج بدون خیساندن، بسته به نوع برنج، ممکن است زمانِ مغزپخت شدن آن را افزایش دهد.
  3. در صورتی که تمایل دارید، کته هم ته‌دیگ داشته باشد، قبل از دَم‌گذاشتن برنج، وقتی آبِ برنج کشیده شد، آن را در ظرف دیگری ریخته، کفِ قابلمه مدنظر روغن بریزید، ته‌دیگ مورد نظر (نان یا سیب زمینی حلقه‌ای یا غیره) را بگذارید و برنج را داخل قابلمه برگردانید و بعد مانند مرحله 3 ادامه دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها