چای روسی
چای روسیچای روسی
چای روسی

چای روسی

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول

این دستور را درست کردی؟

چای روسی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

چای روسی، ترکیبی از چای و عسل و لیموتُرشه. مزه‌ای به‌نسبت ترش داره و وقتی صداتون گرفته یا احساس سرماخوردگی کردین، از نوشیدن چای روسی دست نکشین. این چای، روزتون رو می‌سازه؛ خود دانین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه چای روسی

آب (جوش)

2 پیمانه

عسل

2 قاشق مرباخوری

چای سیاه

1 قاشق مرباخوری

لیمو ترش (سنگی)

1 عدد کوچک

طرز تهیه

مرحله 1

چای را به همراه آب‌جوش در قوری بریزید و روی حرارت کتری درحال جوش بگذارید تا چای دم بکشد.

مرحله 2

حالا لیمو را حلقه‌ای برش بزنید. در هر فنجان کمی عسل بریزید، یک برش لیمو بیندازید و چای را اضافه کنید.

نکته‌ها

  1. بهتر است از قوری صافی‌دار استفاده کنید (اگر از قوری صافی‌دار استفاده نکردید، برای ریختن چای در فنجان یا لیوان آن را صاف کنید.).
  2. اگر لیمو ترش تازه نداشتید می‌توانید از پرک لیمو خشک استفاده کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها