![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sour-syrup/hibiscus_tea_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sour-syrup/hibiscus_tea_t_hese_tazegi.jpg)
20 دقیقه
شربت ترش
نسبتاً ترش
5
مواد اولیه چای روسی
2 پیمانه
2 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
1 عدد کوچک
مرحله 1
چای را به همراه آبجوش در قوری بریزید و روی حرارت کتری درحال جوش بگذارید تا چای دم بکشد.
مرحله 2
حالا لیمو را حلقهای برش بزنید. در هر فنجان کمی عسل بریزید، یک برش لیمو بیندازید و چای را اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟