توپک کنجدی
توپک کنجدیتوپک کنجدی
توپک کنجدی

توپک کنجدی

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
زمان انتظار
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران-مصر-یونان

این دستور را درست کردی؟


توپک کنجدی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

توپک کنجدی به‌خاطر داشتن شیره انگور و عسل، میان‌وعده‌ای مقوی و انرژی‌زاست. فرزندتون عادت به خوردن شکلات و آب‌نبات و شکرهای ناسالم کرده؟ توپک کنجدی رو جایگزینش کنین. برای شما هم خوبه! کنجد، ضدافسردگی و تقویت‌کننده بیناییه. با طراوت زندگی کنین!

مواد اولیه توپک کنجدی

برای 4 نفر

شیره انگور

1 پیمانه

عسل

2 قاشق غذاخوری

کنجد

2 پیمانه

کره (برای چرب‌کردن ظرف)

به میزان لازم

طرز تهیه توپک کنجدی

مرحله 1

کنجد را د اخل ماهیتابه بریزید و بو بدهید. سپس شیره انگور و عسل را اضافه کنید. پس آن اجازه دهید کمی بجوشد.

مرحله 2

یک ظرف را با مقداری کره چرب کنید، مواد را داخلش بریزید، حدود 10 دقیقه در یخچال بگذارد تا خنک شود و سریع از یخچال بیرون آورید.

پس از آن دست های خود را چرب کنید، در نهایت بصورت گلوله‌های کوچک شکل دهید و نوش جان کنید.

مرحله 3

چنانچه نخواهید از یخچال استفاده کنید، می‌توانید برای خنک شدن مواد ظرف مواد را چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و از حرارت بیافتد.

سپس دست های خود را چرب کنید و بصورت گلوله‌های کوچک دربیاورید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها