slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
زمان انتظار
120 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سوریه-لبنان

این دستور را درست کردی؟


سالاد شاورما

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد شاورما

برای 4 نفر

پیاز

1 عدد متوسط

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

ارده

2 قاشق غذاخوری

گشنیز (خردشده)

1 قاشق غذاخوری

سماق (برای تزئین)

به میزان لازم

کاهو (نصف بوته)

نصف عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

گوشت سینه مرغ

300 گرم

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

جعفری (خردشده)

1 قاشق غذاخوری

نان لواش (یا نان پیتا)

1 عدد متوسط

ماست پر چرب

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد شاورما

مرحله 1

مرغ و پیاز را خوب بشویید، پیاز را پوست بگیرید، بعد مرغ را به صورت فندقی و پیاز را هم خلالی خرد کنید. مرغ، پیاز، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و خوب با هم مخلوطشان کنید. مخلوط را در یخچال بگذارید و اجازه دهید به مدت 1 تا 2 ساعت استراحت کند تا مرغ مزه‌دار شود.

مرحله 2

یک تابه روی اجاق بگذارید و مرغ را به همراه پیاز در آن بریزید و اجازه دهید مرغ روی حرارت ملایم، خوب پخته شده و آبش کشیده شود. در نهایت تکه‌های مرغ‌ را از پیاز جدا کنید و در یک ظرف بریزید تا خنک شوند.

  • برای تفت دادن مرغ نیازی به اضافه کردن روغن نیست، بگذارید مرغ روی حرارت ملایم با آب خودش بپزد.

مرحله 3

سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید، بعد آن را مربعی خرد کنید. در تابه روغن بریزید و سیب‌زمینی‌ها را در آن سرخ کنید، بعد آن‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

مرحله 4

نان را با قیچی یا چاقو، به شکل مربع‌های به‌نسبت کوچک برش دهید، در تابه‌ای روغن بریزید نان‌ها را در آن سرخ کنید، بعد آن‌‌ها را کنار بگذارید.

مرحله 5

در این مرحله کاهو را بشویید و به صورت رشته‌ای خردش کنید، می‌توانید برای تزیین سالاد مقداری گشنیز و جعفری تازه هم خرد کنید.

مرحله 6

برای تهیه سس سالاد، سیر را پوست بگیرید و رنده کنید، بعد ماست، ارده، سیر، نمک و آبلیمو را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

مرحله 7

در نهایت مواد سالاد را در ظرف سرو به ترتیبی بریزید که در ادامه گفته می‌شود.

  1. کاهو؛
  2. سیب‌زمینی؛
  3. مرغ؛
  4. نان؛
  5. جعفری و گشنیز.

بعد از چیدن مواد، مقداری سماق روی سالاد بپاشید و آن‌ را با سس سرو کنید. 

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها