![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/shefteh-sumac/shefteh_sumac_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/shefteh-sumac/shefteh_sumac_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
مواد اولیه شفته سماق
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
یکسوم پیمانه
1 قاشق چایخوری
3 پیمانه
4 قاشق غذاخوری
300 گرم
یکسوم پیمانه
1 عدد متوسط
سس
1 عدد متوسط
1 پیمانه
1 قاشق چایخوری
آماده سازی
مرحله 1
- پیازها را شسته و پوست بگیرید، سپس یکی از آن ها را رنده کرده و آبش را بگیرید و دیگری را به صورت نگینی خرد کنید.
- سماق را چند ساعتی در آب بخیسانید، سپس آن را در همان آب بپزید و از صافی عبور دهید و آب سماق را نگه دارید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز های خرد شده را سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
کمی آب در پیاز سرخ شده بریزید تا به جوش بیاید، سپس به آن آبِ سماق را اضافه کنید.
مرحله 3
در این فاصله گوشت چرخکرده را با آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز دهید، سپس از آن کوفته قلقلی های کوچکی جدا کنید.
مرحله 4
کوفته قلقلی ها را به غذا اضافه کنید تا بپزند و خوراک شما جا بیفتد.
نوش جان!
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- میتوانید از سماق خوشه ای هم استفاده کنید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟