این دستور را درست کردی؟
شفتهسماق
3
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه شفتهسماق
برای 2 نفرمواد اولیه شفته سماق
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
آرد نخودچی
یکسوم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
آب (سرد)
3 پیمانه
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده
300 گرم
سماق
یکسوم پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
سس
پیاز
1 عدد متوسط
آب (جوش)
1 پیمانه
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه شفتهسماق
آماده سازی
مرحله 1
- پیازها را شسته و پوست بگیرید، سپس یکی از آن ها را رنده کرده و آبش را بگیرید و دیگری را به صورت نگینی خرد کنید.
- سماق را چند ساعتی در آب بخیسانید، سپس آن را در همان آب بپزید و از صافی عبور دهید و آب سماق را نگه دارید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز های خرد شده را سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
کمی آب در پیاز سرخ شده بریزید تا به جوش بیاید، سپس به آن آبِ سماق را اضافه کنید.
مرحله 3
در این فاصله گوشت چرخکرده را با آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز دهید، سپس از آن کوفته قلقلی های کوچکی جدا کنید.
مرحله 4
کوفته قلقلی ها را به غذا اضافه کنید تا بپزند و خوراک شما جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- میتوانید از سماق خوشه ای هم استفاده کنید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها