slider image
slider image
شفته‌سماق
شفته‌سماقشفته‌سماق
شفته سماق
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
120 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


شفته‌سماق

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شفته‌سماق

برای 2 نفر

مواد اولیه شفته سماق

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

آرد نخودچی

یک‌سوم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب (سرد)

3 پیمانه

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده

300 گرم

سماق

یک‌سوم پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

سس

پیاز

1 عدد متوسط

آب (جوش)

1 پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شفته‌سماق

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیازها را شسته و پوست بگیرید، سپس یکی از آن ها را رنده کرده و آبش را بگیرید و دیگری را به صورت نگینی خرد کنید.
  2. سماق را چند ساعتی در آب بخیسانید، سپس آن را در همان آب بپزید و از صافی عبور دهید و آب سماق را نگه دارید.

مراحل پخت

مرحله 1

در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز های خرد شده را سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید.

مرحله 2

کمی آب در پیاز سرخ شده بریزید تا به جوش بیاید، سپس به آن آبِ سماق را اضافه کنید.

مرحله 3

در این فاصله گوشت چرخکرده را با آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز دهید، سپس از آن کوفته قلقلی های کوچکی جدا کنید.

مرحله 4

کوفته قلقلی ها را به غذا اضافه کنید تا بپزند و خوراک شما جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. میتوانید از سماق خوشه ای هم استفاده کنید.
  3. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها