slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟


تانتونی

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه تانتونی

برای 2 نفر

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

قارچ

8 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

نان پیتا Pita Bread

3 عدد متوسط

فلفل دلمه ای سبز

1 عدد کوچک

گوشت چرخ کرده

250 گرم

گوجه

2 عدد متوسط

کره

30 گرم

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

سماق

1 قاشق مرباخوری

گوساله (قرمز)

1 عدد کوچک

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه تانتونی

طرز تهیه تانتونی گوشت:

آماده‌سازی:

      • پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
      • پیاز قرمز را به همین ترتیب بشویید، پوست بگیرید و خلال کنید.
      • گوجه و فلفل دلمه را بشویید و نگینی خرد کنید.
      • قارچ را بشویید و اسلایس کنید.

مرحله ۱:

در در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در روغن تفت دهید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده، سرخ کنید.
به ترتیب قارچ، فلفل دلمه‌، گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را به تابه اضافه کرده، سرخ کنید. اجازه دهید ترکیب داخل تابه به روغن بیفتد.

مرحله ۲:


مقداری کره به تابه اضافه کنید. نان پیتا را در روغن غذا بزنید و از مواد گوشتی روی آن بریزید. پیاز خلال شده و سماق را روی گوشت بریزید و نان را بپیچید.
نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها