این دستور را درست کردی؟
تاکو
معرفی
مواد اولیه تاکو
برای 2 نفر200 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
به میزان لازم
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
3 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه تاکو
طرز تهیه تاکو مکزیکی:
آمادهسازی:
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
- فلفلسبز را بشویید و خرد کنید.
- برای تزیین: مواد تزیین را بشویید. پیاز را پوست بگیرید. مواد را خرد کنید.
مراحل پخت:
مرحله ۱:
در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را آنقدر تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله ۲:
سیر، گوشت چرخکرده، ادویه تاکو و فلفلسبز را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. رب را هم اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
مرحله ۳:
ذرت و لوبیاچیتی را اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب بریزید و درِ تابه را بگذارید تا طعم مواد به خورد هم برود و آبشان ته بکشد.
مرحله ۴:
مواد گوشتی را روی نان بریزید، روی آنها را با گوجه، پیاز و کاهو خرد شده تزیین کنید و نان را ببندید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟