این دستور را درست کردی؟
چواپی دودی
مواد اولیه چواپی دودی
برای 2 نفرمواد اولیه چواپی دودی
1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
100 گرم
400 گرم
3 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه چواپی دودی
مرحله1
ابتدا سیر را رنده کرده و با نمک، فلفل و پاپریکا به گوشت چرخکرده اضافه کنید و خوب ورز دهید.
مرحله2
پس از آنکه مواد را ورز دادید، یک سلفون روی ظرف کشیده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.
مرحله3
پس از یک ساعت، مواد را از یخچال در آورده و پس از یک ورز دادن مجدد، کم کم مواد را در کف دست به شکل لول فرم دهید.
مرحله4
مواد شکل گرفته را در ماهیتابه و یا صفحه چدن چرب شده، بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا مغز پخت شوند.
مرحله5
در آخر برای دودی کردن کبابها، پس از پایان پخت، آن ها را در یک قابلمه قرار دهید، سپس یک زغال گداخته را در کاسه ای کوچک بگذارید و کاسه را در میانه قابلمه قراردهید؛ چند قطره روغن روی زغال ریخته و پس از بر افروخته شدن دود از آن درب قابلمه را به مدت3الی5دقیقه بگذارید تا کبابها مزه دودی بگیرند. (لازم به ذکر است، در صورتی که شما از دستگاه دودی کننده استفاده می کنید، میبایست مواد را قبل از پخت دودی کنید.)
مرحله6
در مرحله آخر کبابها را در ظرف سرو قرار دهید و به همراه سرشیر نوش جان کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها