slider image
slider image
واویشکا
واویشکاواویشکا
واویشکا
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


واویشکا

2.75

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه واویشکا

برای 2 نفر

گوجه فرنگی

4 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه واویشکا

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز و گوجه را بشویید.

    • پیاز را پوست گرفته و خلالی یا نگینی درشت خرد کنید.

    • در صورت تمایل گوجه را هم پوست گرفته و جداگانه به صورت نگینی درشت خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

پیاز را در روغن تفت دهید، سپس گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کنید تا با هم تفت بخورند.

  • اگر دوست دارید پیاز در غذا دیده شود، ابتدا نیمی از آن را تفت داده، سپس گوشت را در آن بریزید. بعد از اینکه گوشت تفت خورد باقیمانده پیاز را اضافه کرده و دوباره کمی دیگر سرخ کنید (البته پیاز باید نگینی درشت خرد شده باشد).

مرحله 2

گوجه، نمک، فلفل و زردچوبه را به غذا اضافه کنید، درب ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت با آب گوجه بپزد تا خورش جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. امروزه در این غذا از رب گوجه هم استفاده می‌شود.

  2. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

  3. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود ( تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

hjhgjhgjgfjhghjghjghjhghj

محدثه صفری۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها