slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
30 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن
زادگاه
آذربایجان شرقی

این دستور را درست کردی؟


تاوا کباب

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه تاوا کباب

برای 2 نفر

مواد اولیه تاوا کباب

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

نمک

2 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

زعفران (دم کرده)

1 قاشق مرباخوری

گوجه فرنگی

2 عدد کوچک

پیاز

1 عدد کوچک

گوشت چرخ کرده

250 گرم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه تاوا کباب

آماده سازی

مرحله 1

 

پیاز و گوجه فرنگی را خوب بشویید، سپس پیاز را رنده کرده و گوجه را به صورت حلقه ای خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

پیاز را با گوشت چرخ کرده، 1 قاشق چای خوری نمک، کمی فلفل و زعفران مخلوط کرده و ورز دهید تا مایه یک دست و چسبنده ای بدست آید.

مرحله 2

از گوشت به اندازه‌ یک گردو بردارید و در دست شکل دهید، یا بین دو کیسه نایلونی قرار دهید و پهن کنید.

مرحله 3

در یک تابه مناسب کمی روغن ریخته و مواد گوشتی را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

حالا در یک تابه دیگر رب گوجه را با روغن مقداری تفت دهید، سپس کمی آب روی آن بریزید تا رب باز شود. 1 قاشق چای خوری نمک و کمی فلفل بزنید، کباب ها را در سس بچینید و گوجه حلقه شده را روی آن قرار دهید. پس از آن درب تابه را بگذارید تا گوجه با حرارت ملایم بپزد و سس غلیظ شود.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها