slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


قیمه‌ریزه سیب‌زمینی

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه قیمه‌ریزه سیب‌زمینی

برای 2 نفر

مواد اولیه قیمه ریزه سیب زمینی

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

گوشت چرخ کرده

300 گرم

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

سس

آب

3 پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

گوجه فرنگی

1 عدد بزرگ

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه قیمه‌ریزه سیب‌زمینی

آماده سازی

مرحله 1

  1. سیب زمینی، گوجه و پیاز را بشویید.
  2. سیب زمینی را مکعبی خرد کنید.
  3. 1 پیاز را برای تهیه سس غذا به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و پیاز دیگر را برای تهیه کوفته رنده کنید و آبش را بگیرید.
  4. گوجه را نیز رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در یک تابه روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید؛ سپس به آن زردچوبه زده و کمی آب اضافه کنید.

مرحله 2

گوشت را با پیاز آب گرفته، نصف میزان گفته شده نمک و فلفل ترکیب کرده و ورز دهید.

مرحله 3

حالا از این مواد کوفته قلقلی کوچک تهیه کرده و به همراه سیب زمینی، گوجه و باقیمانده نمک و فلفل به غذا اضافه کنید و بگذارید جا بیافتد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها