این دستور را درست کردی؟
تاسکباب یزدی
مواد اولیه تاسکباب یزدی
برای 2 نفرمواد اولیه تاس کباب یزدی
2 عدد متوسط
250 گرم
1 قاشق مرباخوری
1 عدد بزرگ
2 عدد متوسط
2 عدد بزرگ
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه تاسکباب یزدی
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز،گوجه، سیب زمینی و بادمجان (در صورت تمایل) را بشویید، سپس آن ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید.
- در صورت انتخاب روش پخت اول، یکی از پیازها را رنده کنید.
روش اول
مرحله 1
گوشت را با پیاز رنده شده و نیمی از نمک، زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط کنید و ورز دهید.
مرحله 2
نصف گوشت را ته قابلمه پهن کنید و روی آن سیب زمینی، پیاز، بادمجان و گوجه حلقه شده بچینید. باقیمانده نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را روی غذا بپاشید، سپس مجدد نیم دیگر گوشت را روی آن ها پهن کنید.
مرحله 3
حالا کمی کره آب کرده و با کمی آب جوش روی غذا بریزید؛ سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بماند تا بپزد.
روش دوم
مرحله 1
گوشت را با نیمی از نمک، زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط کرده و ورز دهید.
مرحله 2
نصف گوشت را ته قابلمه پهن کرده و روی آن به ترتیب پیاز حلقه شده، سیب زمینی و گوجه قرار دهید. حالا به مواد بقیه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را برنید؛ سپس مجدد نیم دیگر گوشت را روی گوجه پهن کرده و باقیمانده پیاز، سیب زمینی و گوجه را به ترتیب روی هم بچینید. در نهایت دوباره مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بریزید.
مرحله 3
کمی کره آب کرده و روی تاس کباب بریزید، سپس آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- در برخی مناطق از بادمجان هم استفاده میکنند. در صورتی که طعم بادمجان را نمی پسندید، یا به آن حساسیت دارید، آن را از غذا حذف کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها