زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


شامی کباب یزد

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شامی کباب یزد

برای 2 نفر

مواد اولیه شامی کباب یزد

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

آرد نخودچی

100 گرم

زردچوبه

1 قاشق مرباخوری

گوشت چرخ کرده

200 گرم

آب

به میزان لازم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه شامی کباب یزد

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز را خوب بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده و آب پیاز را بگیرید.
  2. آرد نخودچی را الک ریز کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

گوشت را با آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده، کم کم به آن آب اضافه کنید و ورز دهید.

  • خمیر تهیه شده برای پخت شامی باید کاملا شل باشد.

مرحله 2

در تابه روغن بریزید تا کاملا داغ شود، سپس از مواد بردارید، با دست به آن شکل دهید و در ماهیتابه سرخ کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها