کوفتهریزه
این دستور را درست کردی؟
شامی کباب یزد
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه شامی کباب یزد
برای 2 نفرمواد اولیه شامی کباب یزد
پیاز
1 عدد متوسط
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
آرد نخودچی
100 گرم
زردچوبه
1 قاشق مرباخوری
گوشت چرخ کرده
200 گرم
آب
به میزان لازم
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه شامی کباب یزد
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز را خوب بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده و آب پیاز را بگیرید.
- آرد نخودچی را الک ریز کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
گوشت را با آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده، کم کم به آن آب اضافه کنید و ورز دهید.
- خمیر تهیه شده برای پخت شامی باید کاملا شل باشد.
مرحله 2
در تابه روغن بریزید تا کاملا داغ شود، سپس از مواد بردارید، با دست به آن شکل دهید و در ماهیتابه سرخ کنید.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها