این دستور را درست کردی؟
سمبوسه گوشت
مواد اولیه سمبوسه گوشت
برای 2 نفرمواد اولیه سمبوسه گوشت
200 گرم
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
3 عدد متوسط
8 عدد متوسط
1 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سمبوسه گوشت
آماده سازی
مرحله1
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مرحله2
- فلفل دلمهای را بشویید، دانهها و قسمتهای سفیدش را جدا کرده، دور بریزید و بعد فلفل را نگینی خرد کنید.
مرحله1
در تابه روغن بریزید، پیازها را در آن تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند، فلفل دلمهای را اضافه کرده، تفت دهید تا نرم شود و بعد هم گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله2
در ادامه نمک، فلفل و زردچوبه بریزید و دوباره غذا را هم بزنید، بعد رب گوجه را با مواد مخلوط کنید و اجازه دهید گوشت بپزد و رنگ رب گوجه باز شده و بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله3
نانها را از طول آن نصف کنید تا به صورت نواری درآیند. بعد آنها را به صورت علامت+روی هم بگذارید. یک پنیر ورقهای در مرکز+بگذارید و مواد گوشتی را روی پنیر بریزید بعد یک پنیر ورقهای روی مواد گوشتی بگذارید و مثل بقچه قسمتهای باقیمانده از+را روی هم جمع کنید؛ در نهایت آنها را در تابه سرخ کنید.
نکتهها
- میزان روغن، نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها