slider image
slider image
سوغان سو
سوغان سوسوغان سو
سوغان سو
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
اردبیل

این دستور را درست کردی؟


سوغان سو

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سوغان سو

برای 2 نفر

مواد اولیه سوغان سو

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

سیب زمینی

1 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

کره

20 گرم

آب (جوش)

به میزان لازم

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوغان سو

آماده سازی

مرحله 1

سیب‌زمینی و پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی و سیب‌زمینی را مکعبی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا پیاز را در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله 2

حالا نعناع خشک، کره، سیب زمینی، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.آب اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا سیب‌زمینی بپزد و غذا جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، فلفل و کره به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. میزان آب استفاده‌شده در این غذا بنابر سلیقه شما و میزان سفتی وغلظت مد نظر شما می‌تواند تغییر کند. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به غذا اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  4. دربعضی مناطق از یب‌زمینی در این غذا استفاده نمی‎شود پس می‌توانید به دلخواه آن را حذف کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها