آش عدس و بلغور
این دستور را درست کردی؟
سوغان سو
3
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سوغان سو
برای 2 نفرمواد اولیه سوغان سو
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
سیب زمینی
1 عدد متوسط
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
کره
20 گرم
آب (جوش)
به میزان لازم
نعنا خشک
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوغان سو
آماده سازی
مرحله 1
سیبزمینی و پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی و سیبزمینی را مکعبی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز را در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 2
حالا نعناع خشک، کره، سیب زمینی، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.آب اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا سیبزمینی بپزد و غذا جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک، فلفل و کره به صورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- میزان آب استفادهشده در این غذا بنابر سلیقه شما و میزان سفتی وغلظت مد نظر شما میتواند تغییر کند. اما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به غذا اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
- دربعضی مناطق از یبزمینی در این غذا استفاده نمیشود پس میتوانید به دلخواه آن را حذف کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها