

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
این دستور را درست کردی؟
پیراشکی سویا
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه پیراشکی سویا
گوجهفرنگی
2 عدد متوسط
روغنمایع
4 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
تخممرغ
1 عدد متوسط
خمیر (خمیر نان بربری)
1 عدد متوسط
سس خردل
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
خیارشور
4 عدد متوسط
سیبزمینی
1 عدد متوسط
سیر (2 حبه)
2 عدد متوسط
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
سویا
1 پیمانه
جعفری
به میزان لازم
طرز تهیه پیراشکی سویا
آماده سازی
مرحله 1
سیبزمینی و پیاز را بشویید، پوست بگیرید
و رنده کنید. بعد آبشان را بگیرید و دور بریزید.
مرحله 1
سویا را با مقداری آب در قابلمه بریزید و بپزید، بعد آن را
آبکش کنید و با سیر، در غذاساز یا چرخگوشت بریزید تا خوب چرخ شود.
مرحله 2
سویا، سیبزمینی، پیاز، زردچوبه، نمک، فلفل و تخممرغ را در
یک کاسه بریزید و خوب با هم ترکیبشان کنید.
مرحله 3
از مواد مقداری جدا کنید و مانند کوکو در روغن سرخ کنید.
مرحله 4
برای نان این پیراشکی، از خمیر چانههای حدود 80 گرمی (اندازه
یک پرتقال) جدا کرده و گرد کنید، بعد به صورت غرق در روغن سرخشان کنید.
مرحله 5
در آخر نان را از وسط برش بزنید و کتلت سویا، کمی جعفری، سس
خردل، گوجه و خیارشور لای آن بگذارید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها