این دستور را درست کردی؟
خمیر پیتزا (نازک)
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خمیر پیتزا (نازک)
برای 2 نفرمواد اولیه خمیر پیتزا (نازک)
نمک
1 قاشق چایخوری
آرد ذرت
2 قاشق غذاخوری
روغن مایع
2 قاشق غذاخوری
آرد سفید
300 گرم
آب (ولرم)
1 پیمانه
خمیر مایه (فوری)
1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری
شکر
نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر پیتزا (نازک)
مرحله 1
در کاسه ای آرد گندم، نشاسته ذرت و آرد ذرت مخلوط و الک کنید سپس خمیرمایه، آب، شکر، نمک و روغن را اضافه و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر لطیفی بهدست آید.
- اگر در هنگام ورز دادن، خمیر مدام به ظرف و دستانتان میچسبد کمی آرد اضافه کنید تا این حالت از بین برود و خمیر به چسبندگی و شکل منسجم خود برسد.
مرحله 2
حالا خمیر را چانه بگیرید و در ظرفی بگذارید. روی خمیر کمی روغن بمالید و سلفون بکشید. ظرف را در جای گرمی قرار دهید تا خمیر استراحت کند و حجم آن زیاد شود.
نکتهها
اگر از سالم بودن خمیر مایه مطمئن نیستید آن را با همان میزان آبی که در مواد اولیه آوردیم مخلوط کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقهای بماند تا باز شود و کف کند سپس آن را به جای آب استفاده کنید.
300 گرم ارد چند پیمانه میشه؟
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها