slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


تن‌ماهی با تخم‌مرغ

1
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه تن‌ماهی با تخم‌مرغ

برای 2 نفر

مواد اولیه تن‌ماهی با تخم‌مرغ

سس مایونز

2 قاشق غذاخوری

سبزی معطر (جعفری،ریحان،ترخون)

3 قاشق غذاخوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

آبلیمو

1 قاشق مرباخوری

کنسرو تن ماهی

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

2 عدد متوسط

طرز تهیه تن‌ماهی با تخم‌مرغ

مرحله 1

مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید، بعد تخم‌مرغ‌ها را در آن بپزید. قوطی تن ماهی را هم در یک قابلمه آب دیگر بگذارید تا بجوشد. در این فاصله سبزیجات را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.

مرحله 2

وقتی تن ماهی به اندازه کافی جوشید، زیر آب بگیرید تا خنک شود. درب قوطی را باز کنید، روغن تن را بگیرید، ماهی را در کاسه‌ای بریزید و با سس مایونز، سبزیجات خردشده، آبلیمو، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.

مرحله 3

تخم‌مرغ‌های پخته را پوست بگیرید و حلقه‌ای خرد کنید، بعد مخلوط تهیه‌شده در مرحله قبل را در ظرف سرو بکشید و حلقه‌های تخم‌مرغ را روی آن بگذارید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. شما می‌توانید ماهی را روی نان مورد علاقه خود بریزید و برای تهه یک ساندویچ خوشمزه، حلقه‌های تخم‌مرغ را روی آن قرار دهید و به دلخواه با برش‌های گوجه، خیار شور، پیاز وغیره نان را پر کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها