slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


ترشه‌شامی

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ترشه‌شامی

برای 2 نفر

سس

آب (جوش)

یک و نیم پیمانه

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

آب نارنج

نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

گوجه گیلاسی

7 عدد متوسط

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد بزرگ

شنبلیله خشک

1 قاشق غذاخوری

شامی

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

300 گرم

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

جعفری (تازه و خردشده)

2 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه ترشه‌شامی

سس

مرحله 1

برای تهیه سس، پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید تا گرم شود. پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا بلوری شود. رب‌گوجه را به پیاز  اضافه کنید و سرخ کنید تا بوی خامی‌اش گرفته شود.

مرحله 2

حالا شنبلیله خشک، نمک، فلفل و زردچوبه را در مواد بریزید و تفت دهید، بعد به سس آب جوش اضافه کنید.

مرحله 3

وقتی سس به جوش آمد، شامی‌ها را به همراه آب نارنج به آن اضافه کنید. دقت کنید حرارت ملایم باشد تا شامی‌ها مغز پخت شده و سس غلیظ شود. اواخر پخت گوجه گیلاسی‌ها را در غذا بریزید و بعد از 2 تا 3 دقیقه حرارت را خاموش کنید.

نوش جان!

شامی

مرحله 1

ابتدا جعفری را پاک کرده، بشویید و ساطوری کنید؛ پیاز را هم بشویید، پوست بگیرید و ریز رنده کنید, بعد آبش را بگیرید. حالا گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و ورز دهید.

مرحله 2

از مواد به اندازه نارنگی برداريد و در کف دست پهن کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید تا داغ شود، سپس شامی‌ها را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها